Ποιοι Είμαστε

MR. VAN 

   Το όνομα μου είναι Δημήτρης Μπαΐλας. Ο Βόλος είναι η πατρίδα μου. Με ρίζες στο Πήλιο αλλά και μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Σπουδές ηλεκτρονικών στην Αθήνα, αλλά ένα ταξί στην οικογένεια της γυναίκας μου Μερόπης, με έβαλε στο χώρο των επιβατικών μεταφορών από το 1984.

   Με πολλά χρόνια εμπειρίας, λοιπόν, στο χώρο των επιβατικών μεταφορών, έχω “σπουδάσει” τον επαγγελματισμό και τις προϋποθέσεις του.

   Για μένα, λοιπόν, η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη μου, κατά την επιθυμία του, είναι ο επαγγελματικός μου στόχος. Και η εμπειρία μου εξασφαλίζει στους πελάτες μου, την επίτευξη αυτού του στόχου.

   Ο δρόμος μου, για την επίτευξη αυτού του στόχου, λοιπόν, περνάει από τα εξής προτεραιότητες:

  1. Η εξασφάλιση της ασφάλειας των πελατών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Και από την πλευρά του ανθρώπινου παράγοντα, αλλά και από την πλευρά της κατάστασης των οχημάτων και των ασφαλιστικών τους καλύψεων, γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.
  2. Η αξιοπιστία για μένα είναι τρόπος ζωής, και όχι μόνο επαγγελματική υποχρέωση. Η σχέση μου με την αξιοπιστία είναι “ερωτική”. Νά είστε σίγουροι για αυτό.
  3. Η άνεση του ταξιδιού σας μαζί μας, είναι δεδομένη. Σας την προσφέρουν τα καινούργια μας οχήματα, που είναι εφοδιασμένα με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και η προσωπική μου φροντίδα, καθώς και των συνεργατών μου.

   Τα εννιαθέσια van, είναι πράγματι ο σύγχρονος τρόπος μεταφοράς για PRIVE και όχι μόνο μετακινήσεις, με πολλά πλεονεκτήματα. Στην περιοχή του Βόλου και της Μαγνησίας, είμαστε οι μοναδικοί που διαθέτουμε δημοσίας χρήσεως 9θέσια mini-bus. Τα δημοσίας χρήσεως 9θέσια van που διαθέτουμε, πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης, για τις επιβατικές μεταφορές.

   Αυτό είναι το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, από την δική μου την μεριά, που παραδίνω στους πελάτες μου, από αυτή τη θέση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
MR VAN

Oι Οδηγοί

Δημήτρης Μπαΐλας

Δημήτρης Μπαΐλας

ΘΩΜΑΣ ΣΩΚΟΣ

Θωμάς Σώκος